Fideuada d’estiu de la Tercera Edat de Cala Millor

El passat dia 1 de setembre, l’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor organitzà una Fideuada d’estiu per als socis, al que assistiren en representació de l’Ajuntament de Son Servera, la batlessa Natalia Troya, la regidora de la Gent Gran Marga Servera, i la regidora de Cultura Maria Arenas. Per part de la Federació d’Associacions de Persones Majors de la Part Forana, el directiu Antoni Serra.
El president de l’associació Bernardino de Arriba, va agrair als socis la seva participació i va informar d’unes quantes excursions, i una de les que més il·lusió els va fer al socis va ser la que faran properament des Cala Millor fins al del Port de Sóller, per sortir en barca fins a Sa Calobra, on dinaran a un hotel, per a continuació visitar el Torrent de Pareis i acabar l’excursió amb una visita a la Mare de Déu de Lluc.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada