La nova, lletja i tendenciosa nova imatge corporativa del Govern Balear

Un disseny de 9000€ que no respecta les formes originals de l’emblema i els deixa sense cap classe de vistositat, del qual n’ha fet la comanda qui fora l’any passat el Director de Comunicació digital del PSOE estatal que actualment és el DG de Comunicació del Govern de les Illes Balears (Álvaro Gil) o com ara diuen “Govern Illes Balears”, mantenint l’únic color que és el mateix que el del PSOE i amb una tipografia molt -jo diria que massa- semblant a la tipografia oficial del PSOE.

IMG_20160912_122139

Screenshot_20160912-183458

A dalt la tipografia del PSOE, abaix la nova tipografia del Govern

Aquesta és la nova imatge corporativa que encapçalarà la web del Govern Balears i els documents que aquest organisme emeti.

No només no m’agrada el disseny sinó que el trob excessivament tendenciós (tant del logo com de la tipografia) a la imatge corporativa del PSOE, a més de que en cap cas es poden justificar els 9000€ que ha costat.

Alguns ho justifiquen dient que “d’altres ja ho han fet” (certesa a mitges) referint-se a les dues Generalitats, tot i que tampoc ho trob encertat s’ha de dir que aquells com a mínim respecten les formes i mides de la simbologia original, no com aquest que sembla un banderí d’un equip de futbol.

Record com un temps eren els partits polítics els que afegien als seus logos la simbologia de les nostres illes, en canvi ara, després d’haver esborrat la simbologia dels seus logos, són aquests partits els que modifiquen la imatge corporativa de les nostres illes perquè s’assembli més a la seva pròpia.

Per què així com a mi no m’agrada que es manipuli la imatge de la nostra història, supòs que a ningú tampoc li agradaria que a la bandera espanyola de la mateixa manera li esborressin el color groc, o sí?

 

2 comentaris a “La nova, lletja i tendenciosa nova imatge corporativa del Govern Balear

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada