La cançó de la setmana

Avui us present Nacho Umbert, un músic català desconegut per a la majoria, però molt apreciat en l’escena independent.

Nacho Umbert canta majoritàriament en castellà (no precisament a El mort i el degollat, tema que us vaig posar fa uns anys en aquesta mateixa secció) i  la seva música sol ser suau i melancòlica, amb una lletra que du  a la reflexió, amb petits apunts irònics o directament d’humor negre (recordem, per exemple, el mateix títol del “mort i el degollat”).

La cançó que us present avui es diu Cien hombres ni uno más i és la crónica d’un poble pesquer que podaria estar situat a qualsevol lloc de la costa catalana. Pescadors, joves de mala vida, turistes… són els protagonistes principals.

PD:  La cançó veureu que és en castellà, però hi ha curiosos incisos  en català.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada