Arranca la XXXVII Festes del Turista a Cala Millor

Ahir horabaixa va arrancar la XXXVII Festa del Turista de Cala Millor, que organitza el Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar, amb una gran cercavila en el qual participen les bandes de música dels dos municipis, de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar, la txaranga Bratitzava, Duescares, la txaranga El que ningú vol i els Xeremiers Puig de sa Font.

També es va muntar el mercat medieval al passeig Neptú de s’Illot, demà dimarts es traslladat al Parc de la Mar a Cala Millor i dijous es mourà al Moll de Cala Bona. “L’objectiu no és altre que crear un ambient festiu al llarg de la zona costanera, des de la Costa dels Pins a s’Illot”, apunta el regidor de Turisme de Sant Llorenç des Cardassar, Colau Bordal.

DSC_0900

“Anys enrere limitàvem la Festa del Turista a dos o tres dies, però donada l’acceptació que tenia vàrem decidir tornar als orígens i, actualment, es perllonga durant una setmana. Hem organitzat moltíssimes activitats tant diürnes com nocturnes dirigides, fonamentalment, al turista però també a residents i visitants i mitjançant la quals pretenem donar a conèixer la nostra cultura popular “, explica la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Son Servera, Marga Vives.

DSC_0978

Divendres 23 tindrà lloc la Nit de la Música, al llarg del passeig marítim de Cala Millor es podrà escoltar des de jazz, música clàssica, pop-rock, dance, etc. El dissabte dia 24, arriba l’esperada Turistapa 2016 al Parc de la Mar de Cala Millor, una degustació de tapes gourmet elaborades per restaurants, bars i associacions locals. “És una oportunitat única per donar a conèixer la nostra gastronomia –assenyala la regidora Marga Vives- i també un punt de trobada entre residents i turistes”.

DSC_0031
DSC_0959

La Turistapa s’animarà amb una actuació castellera a càrrec dels Al·lots de Llevant i la Colla de Castellers de Mallorca, també comptarà amb la presència dels gegants de Sant Llorenç Angelina Trebolina, Jaume Belluguins i Mossèn Salvador Galmés. Posteriorment hi haurà animació amb els grups de música Andreu Galmés Big Band i Pikos Pardos i el show d’animació que organitza la cadena hotelera Hipotels.

Diumenge 25, les festes clouran amb una espectacular Nit de Foc on participaran els dimonis de Son Ganso i que començarà a a les 20,30 hores amb un passa carrers a l’avinguda Cristòfol Colom. El correfoc tindrà lloc al Parc de la Mar. El gran castells de focs artificials s’iniciarà a les 22.30 hores a l’alçada de Son Comparet. Podeu consultar el programa a http:www.visitcalamillor.com

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada