Tir en Fona a sa Coma

Resultats classificatoris per al campionat de Tir en Fona de Mallorca, celebrats a sa Coma

El passat diumenge dia 18 de setembre, tingué dins el marc de les Festes de Santa Maria de sa Coma una eliminatòria classificatòria pel Campionat de Tir en Fona de Mallorca, l’entrega de premis va estar animada pels Xeremiers des Puig de sa Font que tocaren en honor dels participants. Aquests són els resultats de les proves a la categoria dones: 1a Margalida Fiol amb 4 punts; 2a Sandra Colomar amb 3 punts; 3a Jessica Montiel amb 1 punt. Categoria homes: 1r Jaume Darder amb 13 punts del Club Foners de Mallorca; 2on Francisco Montiel amb 11 punts del mateix club; 3er José Raya amb 8 punts del Club Espanya. Categoria nins: 1er Tià Orell 16 punts -independent- 2on Jaume Colomar del Club Foners de Mallorca; 3e Adrià Rachón 5 punts del Club Foners de sa Pobla. Categoria promoció: 1er Toni Pascual, 2on, Ramon Darder, 3er Pepe García, 4art Núria Darder, i en 5è posició Mariona Orell.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada