Homenatge de la Banda de música

N’Isabel Sastre, secretaria de la Banda de música de Sant Llorenç des Cardassar ens fa a mà, aquest escrit:

La banda de música de Sant Llorenç vol fer un homenatge a tots els músics i antics membres que han passat per la seva història. D’aquesta manera, també volem convidar a que venguin els antics directors que la banda ha tingut, entre ells en Sapinya, en Tello i en Damià Muñoz, i retrobar-nos amb ells.

Per això, el proper dia 12 d’octubre, aprofitant que és festa, farem una reunió a les 20:00 hores a l’escola de música. La reunió consistirà en escollir les peces que tocarem, acceptant tot tipus de peticions, i definir els dies d’assaig segons vagi millor a la majoria dels assistents. Per altra banda, pels membres que no tinguin instruments propis, veniu de totes formes i ja trobarem instruments per tots, d’una manera o una altra. El concert serà el proper dia 19 de novembre, fent honor a la patrona de tots els músics.
Agrairíem que es corregués la veu, perquè així tothom ho sabés i vengués com més gent millor. Des de la banda, hem fet un breu recompta, de forma general, dels membres que han passat per la banda aquests darrers trenta anys i n’hem contat més de 100! Vos imagineu un concert de més de cent músics del terme de Sant Llorenç?
Salutacions
Bande de música de Sant Llorenç des Cardassar

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada