Pàdel

Les pistes de pàdel es podran reservar via online a partir de dilluns

Les pistes de pàdel ubicades en el terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar es podran reservar via online a partir del proper dilluns, dia 10 d’octubre. L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha comprat un software de reserves per fer-ho possible.

L’usuari podrà accedir al portal de reserves a través de la plana web de l’Ajuntament de Sant Llorenç. Abans de reservar, l’usuari s’haurà de registrar, posant l’e-mail, el telèfon i el DNI. Una vegada emplenats aquests camps se’ls proporcionarà un codi d’usuari i una contrasenya.

Les persones empadronades a Sant Llorenç comptaran amb un descompte del 20%, que s’aplicarà directament a l’hora de realitzar la reserva, per això es demana el DNI.

DSC_0019La primera tinent de batle i regidora de Noves Tecnologies i Esports, Antònia Bauzà, explica que “aviat també es podran comprar entrades de l’Auditòrium de sa Màniga i de l’Espai 36 a través d’aquet portal, però abans de fer-ho extensiu a altres departaments volem assegurar que tot funciona correctament”. Els departaments d’Esports i Noves Tecnologies han fet feina plegats per poder treure aquesta iniciativa endavant.

“El nostre objectiu –afegeix Bauzá– és fer la vida més senzilla a la ciutadania i per això des del Consistori llorencí avançam en el desenvolupament i l’aplicació de les noves tecnologies en el serveis diaris que ofereix l’administració local”.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada