Excursió a sa Calobra de l’Associació de Veïns de sa Coma

El dissabte dia 1 d’octubre, l’Associació de Veïns de sa Coma, va convidar a diferents associacions de la tercera edat de S’Illot, Sa Coma i Cala Millor a les que s’hi uniren manacorines i serverines, a la tradicional excursió que venen organitzant des de fa uns anys a Sa Calobra.
Sortiren amb autocar de les diferents associacions i es dirigiren al Port de Sóller, per partir en barca fins a Sa Calobra, on dinaren a un hotel, per continuar visitant el Torrent de Pareis, i acabar l’excursió amb una visita a la Mare de Déu de Lluc.
Una interessant excursió en la qual passaren un divertit dia i que molts dels assistents els agradaria repetir l’any que ve.
Fotos: Angela Gallardo
DSC04616

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada