Resum de la reunió de l’AMIPA delCEIP Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç

  1. En Bernat, director del centre,  s’ha presentat.
  2. El vicepresident, Juan Carlos Lorite, ha dimitit. Al seu lloc ha entrat na Xisca Ferriol
  3. S’han recordat les activitats que fa o hi participa s’AMIPA: Bunyols (aquest any oferim un contacontes), Nadales i xocolatada, escola de Nadal, Reis, Sant Antoni, sa Rua, Sant Jordi, (proposta nova) jornada solidària per “la sonrisa médica”, final de curs (serà dia 22 de juny), jocs Mare de éeu Trobada, pastissos i festa holly per les festes patronals.
  4. S’ha agraït a tots els que han col.laborat en les activitats realitzades
  5. S’ha recordat que es pot contactar amb l’AMIPA per facebook, correu electrònic i/o whatsapp AMIPA FESTES.
  6. L’escola ens ha demanat 15 ordinadors per canviar els 12 de la sala d’informàtica i 3 per dotar la sala multicultural a on hi faran diferents projectes. La Conselleria dotarà d’una pissarra digital al curs de 2n que no en tenia.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada