Nou editor de Card.cat

La revista Card.cat amplia plantilla. A partir del mes de novembre, en Joan Adrover, de Son Carrió, passarà a ser editor de la revista, juntament amb en Josep Cortès, Tomàs Martínez, Laura Rodríguez, Joan Umbert, Serafí  Lliteres, Guillem Pont i un servidor. 

Potser conegueu el bo d’en Joan per diversos articles que ha publicat a la revista (sobretot relacionats amb Son Carrió) o per ser l’enginyer de la secció d’entrevistes “Coneixent en/na…”. Igualment és conegut per la seva participació activa en actes carrioners, com ara l’organització del torneig de pàdel.

Estem ben contents de comptar amb una mà més que ens vulgui ajudar a dur endavant aquesta aventura i sobretot per tenir una opinió més a l’hora de prendre decisions.

Sort Joan!

PD: Aprofitant l’avinentesa, recordeu que si algú més vol entrar a ser editor de la revista, només demanam que tenguin ganes de fer feina i uns coneixements bàsics de llengua catalana i informàtica per poder corregir i editar els articles que ens arriben.

2 comentaris a “Nou editor de Card.cat

  1. Gràcies per la convidada. A veure què ens espera… veig que el president me desitja ¡sort!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +3 (de 3 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada