Bon treball de l’Ajuntament de Son Servera amb els alumnes d’educació infantil de 0-3 anys

Nota de premsa sobre la visita dels alumnes de 0-3 anys del Col·legi Jaume Fornaris a la Policia Local de Son Servera.

Els alumnes d’educació infantil del col·legi Jaume Fornaris visiten la Policia Local de Son Servera

•    Els alumnes han visitat les dependències municipals i han conegut de prop la feina que desenvolupa cada departament del cos policial.

•    L’objectiu és acostar la figura del policia als més petits per prendre consciència de la seva tasca i evitar possibles temors o reticències.

Son Servera, 28 d’octubre de 2016. Els alumnes d’educació infantil del col•legi Jaume Fornaris i Taltavull de Son Servera han visitat aquest dijous les instal•lacions de la Policia Local, acompanyats de la batlessa, Natàlia Troya, amb la finalitat d’acostar la figura del policia als més petits i evitar així possibles pors o temors.

Segons ha explicat la batlessa, els nins i les nines han recorregut cadascuna de les dependències policials i han rebut informació de primera mà de la tasca que desenvolupa cada departament.

“Volem transmetre un missatge positiu als més petits d’entre 3 i 6 anys perquè vegin el policia com una persona propera que fa feina per garantir la seguretat de tota la població en les seves diferents funcions: prevenció, regulació del trànsit i servei públic en general”, ha declarat Natàlia Troya.

Aquesta és una més de les visites que el cos de la Policia Local de Son Servera programa per als escolars del municipi amb la intenció de, des de l’educació, projectar una visió positiva i propera dels seus membres.

Segons ha comentat la batlessa, el que més ha agradat als infants ha estat la possibilitat de pujar als vehicles policials, i el grup escolar també ha mostrat gran interès per les explicacions que els han oferit els policies sobre el desenvolupament de la seva tasca.

“Els alumnes han fet moltes preguntes i han demostrat gran curiositat sobre qüestions relacionades amb el dia a dia de la Policia Local”.

En aquest sentit, Natàlia Troya ha recordat que durant tot l’any membres de la Policia Local visiten els centres educatius del municipi per tractar, informar i educar sobre temes relacionats amb educació vial, seguretat ciutadana, assajament escolar i també xerrades informatives adreçades al col·lectiu jove sobre prevenció i addicció a les drogues o els riscos que comporta l’ús indiscriminat d’Internet i de les xarxes socials.

Segons Troya, la figura del policia local forma part de la idiosincràsia de qualsevol municipi i, per tant, la ciutadania l’ha de veure i entendre com una figura indispensable dins el seu entorn; però això, a Son Servera, “incidim molt per acostar aquesta figura als més joves i fer-los entendre l’excepcional tasca que desenvolupa”, ha conclòs la batlessa.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada