Crònica del Cardassar-Alaró i vídeo del gol

El Cardassar guanya a les acaballes del partit (1-0). A continuació podeu veure la crònica i el vídeo (gràcies a Agustín Jesús González per passar-nos-el) de l’emocionant gol que aconseguí en Rigo al final de tot. 

Primera part on el Carde sortí a pels tres punts, més concentrat que d’altres partits però així i tot fou una part sense pràcticament ocasions per cap equip.

Després del descans el partit era més igualat i es jugava mes al mig camp fins que als darrers minuts feren a la frontal de l’àrea una falta a J.Rigo que ell mateix xutà magistralment i la transformà en gol, donant els tres punts als locals.

Aquí teniu el gol enregistrat:

Breus:

El brau jugador llorencí P.LLuís es fot el genoll.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada