Crònica del Cardassar-Alaró i vídeo del gol

El Cardassar guanya a les acaballes del partit (1-0). A continuació podeu veure la crònica i el vídeo (gràcies a Agustín Jesús González per passar-nos-el) de l’emocionant gol que aconseguí en Rigo al final de tot.

Primera part on el Carde sortí a pels tres punts, més concentrat que d’altres partits però així i tot fou una part sense pràcticament ocasions per cap equip.

Després del descans el partit era més igualat i es jugava mes al mig camp fins que als darrers minuts feren a la frontal de l’àrea una falta a J.Rigo que ell mateix xutà magistralment i la transformà en gol, donant els tres punts als locals.

Aquí teniu el gol enregistrat:

Breus:

El brau jugador llorencí P.LLuís es fot el genoll.

Aquest article s'ha catalogat com a Futbol per Tolo Roig representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.