La cançó de la setmana

Un poc de ritme i rock and roll per començar bé el cap de setmana: The Breeders (Cannonball).

Reconec que d’aquest grup nord-americà dels 90 només conec aquesta cançó, però està tan bé i te posa de tan bon humor que la compartesc amb vosaltres. Això sí, investigant he sabut que la banda va ser fundada pel que era baixista dels Pixies, a pesar que no és qui posa la veu, ja que en aquest cas és femenina (Tanya Donelly). Per acabar amb les curiositats, cal dir que el nom del grup (“breeders”) fa referència a una paraula usada pels homosexuals nord-americans per referir-se als heterosexuals.

Res més, gaudiu de la cançó que al final és el que importa:

Aquest article s'ha catalogat com a General per Pau Quina Jaume. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada