Recital de piano

Dissabte, 12 de novembre, a les 19.30 h
Recorregut musical per la vida de l’arxiduc Lluís Salvador d’Àustria-Toscana
Amb Mario Molina i Nanako Uchi

Durada: 1 h aprox.
Gratuït

Concert amb dos pianistes que interpretaran obres de piano sol i a quatre mans al temps que es comenta i explica breument la vida de Lluís Salvador d’Àustria-Toscana, arxiduc d’Àustria, príncep de Bohèmia, d’Hongria i de la Toscana, amb motiu del centenari de la seva mort. S’han seleccionat dates representatives de la vida de l’arxiduc Lluís Salvador durant la seva estada a les Balears. Per aquesta raó, s’interpretaran obres dels compositors més importants de l’època (Chopin, Brahms, Debussy, Albéniz, Granados i Falla).

RECITALLES ENTRADES DE L’ESPECTACLE ES DISTRIBUEIXEN ÚNICAMENT A TAQUILLA EL MATEIX DIA A PARTIR DE LES 16 H. NO ES RESERVEN PRÈVIAMENT. NO VAN NUMERADES. NO ES PERMET L’ENTRADA A MENORS DE 5 ANYS. NO ES PERMET L’ENTRADA QUAN JA HA COMENÇAT.

Dins el programa “Cultura en Xarxa” del Consell de Mallorca

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada