El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar es present a la DER Touristik a Alemanya

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar es present a la DER Touristik a Alemany. El Consorci ha assistit a aquesta fira de caire generalista per promocionar la zona costanera. Aquest és un dels touroperadors (TTOO) més actiu d’Alemanya, té 7,1 milions de clients anuals.

IMG-20161112-WA0027

Aquest gran TTOO alemany fa feina amb molt hotelers i petites cadenes de la zona de Cala Millor. En el Pla d’acció del 2016, el Consorci de Turisme preveia l’assistència a set fires, inclosa la DER Touristik. El Consorci ha assistit a la fira FREE, de natura i aventura; la CMT, de cicloturisme i senderisme; l’ITB, de caire generalista; la REISEN, de natura, turisme actiu i cicloturisme; la BMW de golf. Totes aquestes fires van dirigides al mercat Alemany.

A més a més, ha participat activitat a dos viatges especialitzats en golf de quasi 140 agències de viatges i periodistes de 60 països diferents amb motiu de la celebració de la Fira IGTM a Mallorca.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada