Què en trobau?

Ara que Son Carrió ja compta amb un parc infantil bell i espaiós (a pesar que pel meu gust per ser perfecte li falten més accessoris infantils) què trobau dels parcs que tenim a Sant Llorenç  per als més petits?

Necessitam un espai més gros, tipus Son Carrió, que els dos petit parcs que tenim a Corea i devora l’Ajuntament? O ja basta així per la gent que hi va?

Opinau a través del comentaris!

4 comentaris a “Què en trobau?

 1. Després de donar l’ajuntament les dades de superàvit per a aquest any, el poder tenir un parc infantil en condicions és més que necessari per a un poble d’interior com el nucli de Sant Llorenç. Convidam a tota sa població amb nins de Sant llorenç a reclamar-lo.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +5 (de 9 vots)
 2. Bastaria llevar la gàbia de devora l’ajuntament i adequar la plaça de l’ajuntament. Hi hauria un parc prou gros. Essent president de l’AMIPA ja ho vaig proposar perquè hi havia d’altres pares que tenien la mateixa demanda, però 5 anys deprés l’ajuntament no ha mogut ni un dit

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +5 (de 5 vots)
 3. Un parc, adaptar la plaça de l’ajuntament, prohibir DEL TOT el pas dels cotxes pel centre i poder estar tranquils a la plaça de l’esglèsia, en definitiva un espai on els infants puguin jugar i còrrer sense tenir cap perill.
  Pens què els llocs destinats als nins són petits i poc atractius.
  Tal vegada sí que al parc de Son Carrió li falten accessoris infantils, però és un espai gran, té els pilons, les rampes i es podríen agafar quatre idees.
  Al costat de les pistes de pàdel, podría ser un bon lloc?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada