Sabien massa?

Anna Politovskaya
Sean Hoare
Juan José Begué
Antonio Pedreira
Maria del Mar Rodríguez
Alberto Nisman
Isidro Cuberos
Olivier Metzner
Brenda
Rita Barberà

Quants de caps grossos (tant polítics com grans empresaris) que segur sabíen i coneixien de la trama Gurtel hi ha empresonats? Han jutjat mai a Vladimir Putin per la mort d’Anna Politovskaya? Va ser condemnat el magnat de la premsa Rupert Murdoch? I Cristina Kirchner? Investigaren en el seu moment a la direcció del PSOE per els casos relacionats amb el GAL? Serà la de Rita Barberà la darrera mort relacionada amb el cas Gurtel?

Deia Bertol Brecht -i no em cansaré de repetir-ho- que “El pitjor analfabet és l’analfabet polític. No sent, no parla, no participa dels esdeveniments polítics. No sap que el cost de la vida, el preu dels fesols, del pa, de la farina, del vestit, de la sabata i dels remeis, depenen de decisions polítiques. L’analfabet polític és tan ruc que s’enorgulleix i eixampla el pit dient que odia la política. No sap que de la seva ignorància política neix la prostituta, el menor abandonat i el pitjor de tots els bandits que és el polític corrupte, poca-solta i lacai de les empreses nacionals i multinacionals”.

Podeu fer com l’analfabet polític i mirar cap a una altra part, però teniu en compte que el que pretèn el poder és que hi hagi el major nombre possible d’aquesta casta de gent. Per començar a despistar una mica, avui hi ha futbol.

Un comentari a “Sabien massa?

  1. No fa falta arrivar a fer un pensament conspiratori gubernamental per veure que quan ja no ets dels ” seus ” fas nosa …

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +2 (de 2 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada