Celebrada la II edició de “Vive tu Sueño”

Comunicat de 9Ritme

Ja fa un any, uns quants grups de 9Ritme van anar a les gales de la I edició de Vive tu Sueño celebrades a l’auditori Cap Vermell a Cala Ratjada. Dels tres grups presentats, dos es van classificar per anar a Madrid i allà van ser seleccionats per anar a la final europea que es celebra cada dos anys, en aquesta ocasió es celebrarà al setembre del 2017 a París! Aquest cap de setmana passat, a la II edició de Vive tu Sueño celebrada també a l’auditori Cap Vermell, 9Ritme va presentar quatre grups; tres d’exhibició: Seven go, SEF megacrew (grups seleccionats per anar a Paris) i Mix dance i un de competició: MIXDANCE CREW que es va estrenar dins la categoria premium (adults).

GRUP PREMIUM

Al final d’una gala molt llarga plena de diferents modalitats de ball, diferents categories, grups d’exhibició i altres de competició, va arribar el gran moment de la selecció dels diferents grups per passar a la final autonòmica que donarà pas a la final nacional i finalment a la final europea de Paris 2017. Després de la deliberació del jurat, a damunt l’escenari hi havia molts de grups, molt de nivell i molts de nirvis. El grup de competició MIXDANCE CREW dirigit per Miki Galmés, va passar a la final autonòmica que té previst celebrarse a finals de febrer al trui teatre, a més el grup SEF megacrew sense estar dins els grups de competició va ser seleccionat per anar a la final autonòmica i per això està previst que facin una demostració el dia de la final autonòmica. Tots els grups de 9Ritme que van ballar aquest cap de setmana estan molt contents i il·lusionats per tot el que els hi espera els pròxims mesos i per això segueixen fent molta feina i moltes hores d’assaig.
A més, aprofitant que l’organització de Vive tu Sueño era a Mallorca aquest cap de setmana, a l’Estudi 9Ritme van tenir el plaer de rebre unes masters class de flamenc i dansa urbana a càrrec dels jurats d’aquesta edició de Vive tu Sueño, on hi van participar el director de 9Ritme, Miki Galmés, uns quants ballarins de l’estudi i professors d’altres acadèmies de tot Mallorca.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada