Actuació i sopar de Santa Cecília de la Coral Gent Gran Punta de n’Amer

Cada any la Coral de l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer celebra una breu actuació al local de l’associació per celebrar la festivitat de la patrona dels músics Santa Cecília, l’actuació va seguida sempre d’un sopar de germanor preparat pels cantaires i socis assistents, enguany ho celebraren el dissabte dia 26 de novembre, ja que la setmana de Santa Cecília va coincidir amb el viatge anual que organitza l’associació.
Els components de la coral varen fer entrega d’un obsequi a la directora Margalida Barceló i a la seva filla la pianista de la coral Margarita Roig, ja que al llarg de l’any dirigeixen la coral.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada