“Vi i cultura a Mallorca” de Felip Munar a l’Espai 36

Presentació del llibre de Felip Munar Munar ” Vi i cultura a Mallorca”. Divendres, 2 de desembre a les 20h.
“Ens sentim orgullosos de la nostra terra, i dels fruits que en sorgeixen. El vi és un símbol: constància, fe, equilibri, un punt d’agosarament, «fruit de la terra i del treball dels homes»;
és un lligam entre allò sagrat i allò terrenal. I un país que és capaç de fer els vins que tenim, és un país que veu el futur amb esperançada il·lusió. Però també, i lligat amb tot el que hem dit, es percep al voltant del vi l’alegria, i l’alegria és optimisme, és felicitat, és plaer, és festa, és gresca, és cridòria, és animació, és estar content, és entusiasme, és eufòria, és exultació, és goig, és gràcia, és jovialitat, és diversió, és jocositat, és riure. Tot això ho comporta el món del vi, des que el cep pren força arrelant-se dins la terra preparada pel seu naixement fins que sorgeix esponerós, i regalima, el suc diví, paladar endins.”

Biografia de l’autor

Felip Munar i Munar (Lloret de Vistalegre, 1960) és mestre, llicenciat de grau i doctor en filologia catalana i lingüística general per la UIB. És professor associat de la Universitat de les Illes Balears, on imparteix les matèries de Cultura Popular Catalana i Història i Didàctica de la Literatura Infantil i Juvenil Catalana, d’ençà del curs 1994/95. Ha publicat llibres pedagògics, així com llibres de text per a ESO i Batxillerat per a diverses editorials. Ha publicat articles i estudis en revistes especialitzades i ha participat en congressos i col·loquis internacionals. Ha coordinat el llibre La festa del sequer. Pregons (2013)

Hi haurà degustació de productes i una copa de vi.
Col·labora: Embotits Can Tià.

vi i cultura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.