La cançó de la setmana

Avui feim això que ens agrada tant en aquesta secció: viatjar pel món per descobrir noves músiques, generalment poc sentides  i difoses a les ràdios convencionals. Avui, en concret, parlam de Radio Tarifa, un grup de Cadis, però de la seva part més “marroquina”, amb tot el que això implica culturalment.

Flamenc, jazz, world music, ritmes àrab-anadalusos… totes aquestes etiquetes serien aplicables a aquest gran grup. Segons diuen ells mateixos, la seva música pretén    captar i ensenyar  el sentir musical del Mediterrani i del cabo de Tarifa, que és geogràficament el punt d’Espanya més proper a Àfrica. Per ells, “Tarifa és un poc frontera, terra de ningú i, sobretot, balcó del Mediterrani”.

Amb un gran nombre de músics damunt l’escenari i gran varietat d’instruments (des de medievals a més actuals), fan dels seus concerts una gran festa. De fet, com veureu al vídeo que us posaré a continuació, són ben festers i rítmics. Malauradament, però,  tot això acabà al 21012 amb la mort del cantant per malaltia pulmonar. Una llàstima…

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada