Els dilluns de l’Obra

L’Obra Cultural Balear a Manacor ens envia el següent convit:

L’escriptor Pere Antoni Pons serà el pròxim convidat als “Dilluns de l’Obra”

L’evolució de Mallorca en l’obra de Guillem Frontera” és el títol de la conferència que l’escriptor Pere Antoni Pons oferirà el pròxim dilluns 12 de desembre, a les 20.00 h, convidat per l’OCB Manacor. L’esdeveniment tendrà lloc, com és habitual, a la seu de l’entitat (carrer de Jaume II, 15 B).

Pere Antoni Pons discorrerà sobre la vida i l’obra de l’escriptor Guillem Frontera i les connexions existents entre totes dues i l’evolució de la Mallorca –i l’Estat espanyol, i el món- dels darrers 50 anys. Tot plegat sense pretensions d’exhaustivitat, sinó més aviat cercant els detalls i les curiositats, més enllà d’unes certes línies i idees força.

Pere Antoni Pons i Tortella (Campanet, 1980) és escriptor i periodista. Entre d’altres obres, ha publicat els reculls de poemes “El verí dels àngels” (1999),“El fibló i la festa” (2003) i “Fervor tan fosc” (2006); el llibre entrevista “La vida, el temps, el món: sis dies de conversa amb Joan Francesc Mira”, i també les novel·les “La felicitat dels dies tristos” (2010), “Tots els dimonis són aquí” (2011) i “Si t’hi atreveixes” (2014). A més a més, és autor de la biografia “Damià Ferrà-Ponç. Cap al futur per la ruta de les arrels” (2012). Col·labora habitualment en diaris i revistes. Els seus treballs periodístics inclouen entrevistes, articles d’opinió, ressenyes de llibres, crítica literària i d’art, i reportatges de temàtica cultural i sociopolítica.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada