El Complex Esportiu RADsport de Son Servera compleix 3 anys

Es compleixen 3 anys de l’obertura del Complex Esportiu RADsport de Son Servera.
RADsport de Son Servera va començar la seva trajectòria amb 70 classes setmanals, i 6 monitors. Actualment fan 110 classes setmanals, impartides per 13 monitors. A més, durant aquests tres anys, han fet més de 70 activitats complementàries, entre màster class, excursions, activitats infantils i familiars, xerrades, jornades formatives, etc. Al centre a més dels propis serverins, acudeixen gent de Porto Cristo, Sant Llorenç, Son Carrió, S’Illot, Cala Millor, sa Coma, etc.
El dissabte dia 3 de desembre, tingué lloc un esdeveniment per celebrar els tres anys d’activitats. Durant tot el matí varen instal·lar un castell inflable que va fer les delícies dels més petits. A mig matí fan fer una classe de ritmix, on el més atrevits ballaren juntament amb Pablo, Anabel, David, i Doris. Seguidament es va celebrar el II concurs Gastronòmic RADsport Son Servera amb gran varietat de plats. Per donar cloenda a l’acte, tots els assistents van poder degustar els plats, amb companyia dels amics, companys i monitors.
Demanam a la directora del centre Clara Ruiz, la seva valoració d’aquests tres anys d’activitats. «Doncs, fa tres anys que va començar aquesta aventura, com es diria en l’argot esportiu, una cursa de fons. Són molts els moments que hem passat, excursions, esdeveniments, castells, inflables, etc…Però el que major satisfacció ens produeix és veure com a poc a poc, va canviant l’estil de vida dels habitants de Son Servera i pobles veïns. Veure com gent que fa anys que no feia esport, o que fins i tot no havien fet mai, gent que vol aprendre a nedar amb més de 60 anys, o rebre comentaris com (ara el dia que no vinc ho trobo a faltar, qui m’ho anava a dir als meus anys), aquesta és la nostra major recompensa».
Felicitacions Clara, i moltes gràcies a tots els monitors i personal per les atencions que sempre teniu amb tots els usuaris, en puc donar fe, ja que amb aquests tres anys gràcies a la vostra ajuda he aconseguit una major qualitat de vida.

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada