Redescobrint nous tipus d’alimentació: sessió-debat del COIBA a l’Hospital de Manacor

DIJOUS INFERMERS : Redescobrint nous tipus d’alimentació
El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA) organitza una sessió-debat per actualitzar els coneixements sobre nutrició i aliments. En els últims anys hem estat testimonis d’una petita revolució en l’alimentació amb l’aparició de nous productes, noves tendències i de noves dietes, com la vegana, que desperten desconfiança entre alguns professionals.
La doctora Sonia Martínez (Màster en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments; ISAK nivell II i professora d’Infermeria i Fisioteràpia a la UIB) ens donarà a conèixer diferents conceptes relacionats amb la nutrició, explicarà què és el que fa realment saludable l’alimentació d’una persona i solucionarà els nostres dubtes sobre aquest tema.
PONENT: Sonia Martínez, Màster en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments; ISAK nivell II i professora d’Infermeria i Fisioteràpia a la UIB.
DATA: Dijous, 15 de desembre de 2016
HORARI: 17h-19:30h LLOC:Sala d’actes. Hospital de Manacor
MÉS INFORMACIÓ:https://www.infermeriabalear.com/registro.php?idgrupo=20161205115200&lan=2
ENTRADA LLIURE + RETRANSMISIÓ PER STREAMING a través de la web del COIBA
descarga

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada