Els turistes de Cala Millor i sa Coma posen un notable alt a l’hospitalitat i al tracte que reben a la zona costanera

Els turistes de Cala Millor i sa Coma valoren amb un notable alt (4,67 punts de mitja damunt un total de 5 punts) l’hospitalitat i el tracte que reben a la zona costanera de Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera, segons es desprèn de les darreres enquestes de qualitat efectuades pel SICTED.

DSC_0518

El SICTED és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme, amb el suport i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) que fa feina amb l’objectiu últim de millorar l’experiència i satisfacció del turista.

“El Consorci de Turisme de Son Servera i de Sant Llorenç des Cardassar està impulsant la participació públic-privada i públic-públic per poder executar de forma conjunta les demandes efectuades pels turistes i millorar la qualitat del destí”, apunta el gerent José Marcial Rodríguez.

Les enquestes efectuades durant aquest estiu posen de manifest la valoració positiva de la zona costanera en general (4,23 punts de mitja damunt 5 punts). Els turistes, a més de reconèixer el bon tracte de rebut, se’n duen un bon record de la seva estada a l’Illa (4,36 punts de mitja) perquè els establiments turístics on s’han allotjats han estat del seu agrad (4,34 de mitja), així com els serveis de restauració (4,36 de mitja) o la seguretat que existeix a la zona (4,27 punts de mitja) tot i que consideren que encara hi d’haver més presència policial. La gran majoria de la planta hotelera de Cala Millor compta amb quatre estrelles. Respecte al Comerç, l’avaluen amb un 4,07 punt de mitja. Recentment els comerciants de la zona han realitzat importants inversions per millorar la qualitat de les petites i mitjanes empreses. En definitiva, els enquestats constaten que la relació qualitat preu en el destí és més que suficient (4,30 punts de mitja).

Els transports públics són els que surten més mal parats de l’enquesta (3,94 punts de mitja). Els representants municipals ja s’han reunit amb membres de la Conselleria de Transports per fer-los arribar un seguit de demandes en aquest sentit i que passen per millorar la zona costanera tant amb els terme municipals – facilitant així la mobilitat dels treballadors de la zona costanera- i amb Manacor, Palma i la zona aeroportuària. Un dels altres aspectes que consideren que s’ha de millorar és la informació turística, tot i que la valoració és de notable (4,14 punts de mitja). El Consorci es conscient que cal millorar la informació i per això acaba d’editar unes guies turístiques amb quatre idiomes (alemany, anglès, francès i castellà) que estaran a disposició dels establiments turístics. Respecte a la conservació de l’entorn (4,04 punts de mitja) alguns afirmen que no acaben de veure com es materialitza l’ecotaxa.

Pel que fa a l’entorn valoren positivament la neteja i el manteniment de les platges i l’accessibilitat a les mateixes, hem de tenir en compte que el terme municipal de Son Servera compta amb la platja més accessible de tot Mallorca: Cala Bona.

Un comentari a “Els turistes de Cala Millor i sa Coma posen un notable alt a l’hospitalitat i al tracte que reben a la zona costanera

  1. “Respecte a la conservació de l’entorn (4,04 punts de mitja) alguns afirmen que no acaben de veure com es materialitza l’ecotaxa”. Home… a no ser que fessin l’enquesta a finals de setembre el Govern ni ho havia anunciat pels mesos de juliol i agost. De fet, no sé ni d’on es truen el 4 els turistes.
    De totes maneres a p’esar que ara ja se sàpiga no m’estranyaria que l’any que ve tornàs passar el mateix ja que els Governs són especialistes a no explicitar ni publicitar mb què s’inverteixen els diners.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada