L’Associació de Veïnats de sa Coma celebrà el dinar de Nadal i el XXV aniversari de l’associació

El passat cap de setmana, l’Associació de Veinats de sa Coma celebrà el tradicional dinar de Nadal al restaurant Sa Gruta Nova, on reuniren a unes de 260 persones, entre socis i convidats.
Abans del dinar es va celebrar l’assemblea anual de socis i l’actual junta directiva van tonar renovar el mandat per dos anys més.
L’artista convidada al dinar i celebració del XXV aniversari, va ser la popular Madò Pereta, que enguany compleix 15 anys amb el seu divertit espectacle, i on va aconseguir la complicitat de diversos socis i components de la junta directiva que van participar activament.
El 3 de febrer de 2017, l’associació compleix els XXV anys de la seva fundació, i en nom de l’actual Junta Directiva que presideix Antonio Barragan va agraïr el treball de totes les persones que al llarg dels anys han format part de les diferents juntes directives i se’ls va lliurar una placa commemorativa, i que entregà en nom de l’associació madò Pereta.
Assistiren a l’acta el batle Mateu Puigrós i el delegat de sa Coma, Nicolau Bordal, que en nom de l’ajuntament va fer entrega d’una placa al president de l’associació.
Un any més l’associació va fer rifes per els socis, i va regalar a cada una de les famílies un nadaler, i calendari de l’associació. La novetat d’enguany per els més petits va ser la visita del Pare Noel, que els va entregar caramels com avanç dels regals que els esperen als nins i nines que s’han portat bé al llarg de l’any.


personal sa Gruta Nova DSCF5587
Personal restaurant Sa Gruta Nova

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada