L’Ajuntament s’ha reunit amb la Conselleria d’Educació per reclamar l’ampliació i tot un seguit de millores al CEIP Punta de n’Amer

La Conselleria d’Educació i Universitat s’ha compromès a executar la primera fase d’ampliació del CEIP Punta de n’Amer, a sa Coma. Aquest compromís ha arribat després de la reunió mantinguda entre el batle de Sant Llorenç des Cardassar, Mateu Puigròs, la regidora d’Educació, Alícia Duran, i el delegat de sa Coma, Nicolau Bordal, junt amb el director de l’escola, Jaume Vidal, i la cap d’estudis, a més de representants de l’AMIPA amb el gerent de l‘Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC), Miquel Coll, el cap de servei de Centres, Jordi Escudero, i el director general de Panificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante.

IMG_8004

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar va presentar un avantprojecte d’ampliació l’escola de sa Coma i que consistia bàsicament amb la construcció de tres noves aules d’infantils i quatre de primària, a més aules específiques.

La Conselleria s’ha compromès avui a executar una primera fase que consisteix amb la construcció de les quatre aules de primària i de la sortida d’emergència. Aquesta obra es lidiarà enguany. La Conselleria pagarà les obres i l’Ajuntament redactarà el projecte.

“Avui hem aconseguit un repte molt important perquè llevarem 4 aules prefabricades però continuarem lluitant perquè executin les altres fases”, apunta la regidora d’Educació Alicia Durán.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada