Beneïdes a Cala Millor

El dia de Sant Antoni, tal i com mana la tradició, el rector de la parròquia de Cala Millor Fra Pere Vallespir, va decidir celebrar les beneïdes, missa i completes en honor de Sant Antoni, a diferència d’altres anys que a Cala Millor es celebraven el diumenge següent a Sant Antoni.
Degut a la pluja les beneïdes es feren a l’interior de l’església. A les 17.30 els alumnes d’Aula Musical 440 de Cala Millor que dirigeix Rosa Carbonell, acompanyaren amb la seva música les beneïdes, i els cants dels Goigs a Sant Antoni, seguidament el rector va beneir els animalets i a la gent, per a continuació celebrar la missa en honor de Sant Antoni.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada