La cançó de la setmana

Reiniciam el format normal d’aquesta secció, i encetam el 21017 amb un poc de música oriental. Com que aquest tipus de música ens arriba en comptagotes, us convid a llevar-vos els prejudicis i gaudir de la música festiva de l’Oquestra Nacional del Barbès.

Aquest grup prové de França, concretament del bulevar Barbès, un barri parisenc multiètnic com ho són els membres d’aquesta banda (França, Argèlia, Marroc, Tunis i Portugal). En la seva música predomina el raï magrebí, però ben combinat amb altres estils com el jazz, rock, reggae… la qual cosa els dóna una sonoritat ben peculiar.

A continuació us deix Mediterrané, cantada en directe:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada