La plataforma pel tren de Llevant amb el vicepresident del govern

La plataforma pel tren de Llevant s’ha reunit avui amb el vicepresident del Govern Balear, Biel Barceló, per conèixer l’estat de la qüestió del tren de Llevant.

Hem pogut escoltar del vicepresident que la voluntat política segueix intacta i que és prioritari en les reclamacions del finançament a l’Estat. La interinitat del govern Rajoy al llarg del 2016 ha retardat les demandes de les Illes. El Govern de l’Estat vol que tots els convenis es tornin a signar de nou i ja amb la ministra Ana Pastor es va crear una comissió de seguiment per tal que es signi un nou conveni ferroviari i que ara es reprendrà amb l’equip del nou ministre de Foment, Íñigo de la Serna, que s’integrarà en el plan de infraestructuras de transporte y vivienda (pitvi 2012-2024).

plataforma amb vicepresident

Per part de la conselleria de mobilitat ens han assegurat que estan treballant en la modificació del projecte del tren per tal que es compatibilitzi tren i via verda per tal que estigui a punt a l’hora de negociar el nou conveni  Manacor-Cala Rajada.

La plataforma pel tren de Llevant hem comunicat el nostre suport a totes les accions que suposin un avanç per a la implantació del tren al Llevant de Mallorca, així com per la millora del transport al Llevant de l’illa.

2 comentaris a “La plataforma pel tren de Llevant amb el vicepresident del govern

 1. Tomàs… te va dir res es vice del que comenta en Serafí al seu article? Vos hi oposareu o quina opinió en tendreu?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. El vicepresident ens parlà en termes generals d’aquesta qüestió però els detalls els tendrem quan ens entrevistem amb el conseller de mobilitat.
  Reclamam un tren de veres. Si aquest tren turístic no hipoteca la futura construcció del tren de Llevant no hi ens oposaríem.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 2 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada