Els dimonis i la banda de música van desafiar la pluja a sa Coma

El dissabte dia 28 de gener, es va celebrar a sa Coma la III Trobada de Colles de Dimonis que havia estat suspesa la setmana abans per la pluja.DSCF6578
A les 19.30h es van concentrar a la casa de Ca el dimoni les colles de dimonis convidades de: Calas de Mallorca, S’Illot, Amics de Sant Antoni de Manacor, Canvi de murta d’en Joan Siulo de Son Servera, de Son Carrió les colles de dimonis d’en Jaume Blai, i els d’en Jaume Bassa.
Després del primer ball dels dimonis de sa Coma acompanyats per la banda de Música de Sant Llorenç i nombrosos nins i joves que els seguien davallaren a peu per l’avinguda de les Palmeres fins a les pistes del carrer Mare Selva, on els esperaven una multitud de gent. En arribar a la plaça feren el primer ball i començà una forta pluja que va fer perillar la festa.
Però totes les colles de dimonis tenien ganes de ball i la banda de música desafiant la pluja, es varen situar a les casetes del mercadet de Dimonis per poder acompanyar la festa i els de balls de totes les colles de dimonis participants.
La pluja no aturava i molta de gent major, i famílies amb infants petits optaren per agafar el plat que obsequiava l’ajuntament per anar a torrar a casa. En total es serviren 580 racions de carn, botifarró i sobrassada. Devers les 21 h va aturar de ploure i els dimonis i els joves continuaren la festa.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada