Programació mes de febrer del teatre La Unió

Comarca: Teatre La Unió Son Servera
Programació de febrer 2017
‘10 anys de compartir Teatre… 10 anys de La Unió! (2007-2017)’

Diumenge 5 de febrer a les 19 h
Música espectacle
Mallorca Gay Men’s Chorus presenta el nou espectacle… JAZZ DO IT!
Entrada: 10 €
A qui no li agrada viatjar? En aquest nou espectacle el MGMC ens convida a recórrer món amb les millors cançons dels anys 40 i 50 (cançons de Frank Sinatra, Nina Simone o Ella Fitzgerald…) per acabar amb les cançons més modernes del panorama musical actual (Mónica Naranjo, Bruno Mars, Coldplay…), de la mà de més de 30 veus i amb l’acompanyament d’un trio de jazz (piano, bateria i baix). Un espectacle complet d’hora i mitja per escoltar grans veus i per gaudir i riure del show que sempre despleguen a sobre de l’escenari, amb un cor que ja volta per tot Europa en els millors festivals de música coral.

CERTAMEN DE TEATRE DE GENT GRAN 2017
Departament de Participació Ciutadana i Presidència del Consell de Mallorca
Teatre La Unió, del 8 al 21 de febrer de 2017
9 obres de teatre d’associacions de gent gran de Mallorca
Entrada: 3 €

Dimecres 8 de febrer a les 20 h
Associació de Gent Gran del Camp Rodó presenta… Una herència singular, de Miquel Forteza Llopis
En morir el pare, queden tres germanes òrfenes i fadrines. El pare, perquè es puguin repartir l’herència, posa com a condició que les tres germanes es casin abans de sis mesos. Si no és així, l’herència serà per a l’església.

Divendres 10 de febrer a les 20 h
Associació de Gent Gran de Biniamar presenta… Es millor dependent del món, de Francisco Lorenzo i Garcia
Comèdia en clau d’humor ambientada en un comerç de roba, on senyor, empleats, clients i, com indica el títol, el millor dependent del món demostren, o intenten demostrar, les seves facultats.

Dissabte 11 de febrer a les 20 h
Associació de Segona Edat de Manacor presenta… Un capell de palla d’Itàlia
El dia de la seva boda, el cavall de Fabià decideix menjar-se el capell de palla d’una dama. La dama i el seu amant decideixen perseguir Fabià fins a ca seva per exigir-li compensacions. Fabià comença una recerca del capell aparentment senzilla, però que durà complicacions a tots els personatges…

Diumenge 12 de febrer a les 20 h
Germandat de Mestres Jubilats i Mestres Jubilades de les Illes Balears presenta… Sa nina no se vol casar, de Joan Llodrà Crespí
Aquesta obra tracta de la vida quotidiana d’una família normal i actual: les relacions familiars, els problemes sentimentals, les perspectives i les aspiracions. Hi apareix l’església, la política, l’amor, l’economia, el futbol… Tot això, contat en situacions plenes d’humor i d’ironia fina.

Dimarts 14 de febrer a les 20 h
Grup de Majors de Melià Hotels Internacional de les Illes Balears presenta… Hotel Cosmopolita, de Gabriel Cortès
És una comèdia que narra la història d’un petit hotel a l’època del començament del turisme a Mallorca, on ocorren una sèrie de trobades romàntiques i molt divertides entre els clients.

Dijous 16 de febrer a les 20 h
Club de la Tercera Edat d’Artà presenta… L’orquestra, de Jean Anouilh
Una orquestra de senyoretes dirigida per madò Hortènsia toquen en un balneari d’aigües termals i entre peça i peça es conten el seus amors i desamors.

Dissabte 18 de febrer a les 20 h
Associació de Tercera Edat de Sineu presenta… L’herència d’en Toni Fobiolé
Comèdia mallorquina de mitjan segle XX d’estil costumista que presenta uns personatges pagesos amb uns diàlegs que contenen paraules en desús. De rialla fàcil i desenllaç feliç. La trama es desenvolupa al voltant d’una herència d’un fadrí benestant.

Diumenge 19 de febrer a les 20 h
Grup IMAS Llar de Llucmajor presenta… Primera peça: Un casament de moda
Una viuda que vol casar la filla va a xerrar amb el rector perquè examini els nuvis per comprovar si saben la doctrina. La viuda, que és més sorda que una maça, ho malentén tot i els dos joves, que van a la seva, acaben la paciència del rector.

Segona peça: Que puguem pregar molts d’anys per ell, de Maria Canyelles
Una dona que queda viuda té el seu home difunt al llit i hi manté una conversa sobre la seva vida. Hi arriba l’encarregada de la funerària per preparar l’enterrament i, sense saber qui és aquesta dona, tenen una llarga conversa recordant el passat, fins que la de la funerària li diu que ha de decidir en quina categoria vol que es faci l’enterrament del seu espòs.

Dimarts 21 de febrer a les 20 h
Associació Once Illes Balears presenta… El ball de les baldufes
Primera peça: Entremès dels llépols befats
Peça inspirada en l’Entremès dels golosos, un entremès mallorquí anònim del segle XVIII. El 1979 Llorenç Moyà va reescriure aquesta peça, divertida, amb un llenguatge àgil i picaresc, típic de l’autor.
Segona peça: Entremès del pescador i el frare

Teatre La Unió
C/ del Tren, 3 Son Servera
Tel. 971 568 519
Consultau la programació al Teatre La Unió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.