Presentat a Son Servera les Rutes saludables, mou-te per la teva salut

Ahir, 6 de febrer, a la sala de baix del Teatre La Unió de Son Servera, es va portar a terme una xerrada informativa sobre el projecte ‘Rutes saludables, mou-te per la teva salut’, promoguda per la Conselleria de Sanitat i impartida per Guiem Artigues. Es tracta d’un projecte en què es proposen una sèrie d’hàbits saludables que amb poc esforç ajudaran a millorar l’estat físic i anímic. En endavant, la idea és promoure grups per fer una ruta cèntrica a peu d’uns 3 km, segura i saludable, acompanyats per David López, infermer del centre de salut.thumbnail_web IMG_20170206_101916
Durant la presentació d’avui dematí s’ha explicat l’objectiu del projecte i ja s’ha convocat els presents per conèixer la primera ruta, el pròxim dia 13 de febrer a les 9 h al pàrquing del centre comercial Müller. Després, en endavant, aquestes rutes es realitzaran un cop per setmana acompanyats pel facultatiu del centre de salut, però la idea és que aquest tipus de caminades es realitzin de forma periòdica pel grup de persones i ja de manera independent.
No cal dir que està demostrat que caminar crema més greixos que altres exercicis, ajuda que el sistema cardiovascular s’activi i fortifiqui, a més de cremar calories i ajudar a eliminar el colesterol perjudicial per a l’organisme. També augmenta la resistència als esforços i a cansar-nos menys i més tard, a més dels beneficis quant a salut psicològica, ja que ajuda a minvar els efectes de possibles depressions, estrès, insomni i molts altres problemes emocionals i mentals que es poden mitigar o solucionar amb aquest meravellós exercici natural. Per tot això és vital caminar una hora diària a bon ritme.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada