Representació teatral de “La rateta presumida” a l’Espai 36

Diumenge dia 12 de febrer, a les 11:30h, es durà a terme la representació de “La rateta presumida” a càrrec de La fornal Espectacles, a l’Espai 36.

El preu de l’entrada és de 3€.

Per a nins i nines a partir de 2 anys.

SINOPSI: Hi havia una vegada una rateta molt presumida que tenia per costum, cada dia, grenar l’escaleta i el portalet de casa seva. Un dia va trobar una moneda i, en vista que no era de ningú, va decidir comprar-se alguna cosa. Un mercader ambulant que passava per allà li mostrà objectes d’arreu del món, però el que li cridà l’atenció fou un llacet màgic que feia que tot el que la veiés amb ell posat, quedàs enamorat d’ella. El que no sap la rateta, és que aquest fet es convertirà en una processó de pretendents de tota casta i no sempre del seu gust, però… arribarà a trobar l’amor gràcies al llacet?

la rateta pressumida

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada