Alumnes de U Dance, Escola de Dansa Flamenca de Satu Giménez, i 9Ritme a la final de Balears de «Vive Tu Sueño»

El proper dissabte dia 11 de febrer, al teatre d’Artà es celebrarà la final autonòmica del campionat de Balears “Vive tu Sueño”, un concurs on els participants es disputen passar a la final nacional que es disputarà a Madrid al mes de març.
A partir de les 16.00h començaran les finals de dansa urbana (hip hop) i la resta de modalitats show dansa, flamenc, dansa clàssica,etc.

U Dance IMG-20170131-WA0006
l’Escola U Dansa de sa Coma presenten n’hi més n’hi manco, que cinc grups a la final. Els grups són UEigels, Usouls, Ublack, UShadows, i Ubloods. La directora i subdirectora de l’escola Maria Durán i Núria Sanchez, esperen bons resultats del grups ja que s’han preparant a fons.
De l’Escola de Dansa flamenca de na Satu Jiménez de Porto Cristo han passat a la final els tres grups següents: categoria infantil i cadet amb la modalitat de flamenc, i open amb clàssic espanyol i flamenc. Molts dels alumnes de l’escola de Satu Jiménez són de sa Coma, S’Illot, i Cala Millor.Academia Satu Jimenez thumbnail_DSC_0025Academia Satu Jimenez  Jthumbnail_DSC_0021196064_452060908191422_827568728_n
Na Satu, després de treballar amb les millors companyies de dansa flamenca i fer gires nacionals i internacionals, va decidir venir a viure a Mallorca i fundar la seva pròpia companyia fa més de 25 anys. Té un «Coro Rociero» que és dels millors de Mallorca. A l’acadèmia a més de les modalitats de flamenc, i ball clàssic espanyol, dins els darreres anys ha ampliat els seu repertori i ofereix: dansa moderna, hip-hop, dansa oriental, dansa fitness (tècnica de ballet), balls llatins, salsa, merengue, etc.
L’Acadèmia de Manacor 9Ritme i el seu director Miki Galmés, té el grup prèmium a la final «Vive tu Sueño». El grup prèmium MixDance Crew son els mes veterans, els adults, que a dies d’avui ja estan amb moltes ganes perquè es juguen passar a la final nacional que es celebrarà a Madrid el mes de març. A més, el grup SEF Megacrew (nins de 13 a 18 anys) van ser seleccionats (tot i que no competiran per raons logístiques) però tindran l’honor d’obrir la gala.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada