El Teatre La Unió acull el Certamen de Teatre de Gent Gran 2017 durant el mes de febrer

El mes de febrer La Unió ha estat l’escenari escollit per Consell de Mallorca per representar les obres seleccionades per participar en el Certamen de Teatre de Gent Gran de Mallorca 2017, un programa organitzat pel Departament de Participació Ciutadana i Presidència del Consell de Mallorca i que consisteix a escenificar vuit peces de teatre representades per vuit associacions de gent gran de tot Mallorca.  L’Ajuntament de Son Servera vol agrair al Consell de Mallorca per haver pensat en el nostre teatre per dur a terme aquest certamen, i fer valdre la cultura, el teatre i la gent gran en el nostre poble.

Des de dimecres, 8 de febrer, i fins al 21 de febrer, els grups que es poden veure a Son Servera són els següents: Associació de Gent Gran del Camp Rodó, Associació de Gent Gran de Biniamar, IMAS Llar de Felanitx, Germandat de Mestres Jubilats i Mestres Jubilades de les Illes Balears, Club de la Tercera Edat d’Artà, Associació de Tercera Edat de Sineu, Grup IMAS Llar de Llucmajor i Associació Once Illes Balears. Tot plegat, un total de 8 obres de teatre d’associacions de gent gran de Mallorca que no vos podeu perdre.

(Montse Orta Vilaró).

índice

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada