L’Ajuntament crea 42 horts urbans per posar en marxa un projecte de formació en inserció sociolaboral

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar està executant el Pla de mobilitat de la zona costanera per restringir el trànsit rodat a la zona residencial de sa Coma i evitar així l’entrada de vehicles pesats, autobusos, autocars, camions, etc.

DSC_0657

Aquesta és una de les demandes que han fet arribat els veïnats de sa Coma a l’Ajuntament i que l’equip de govern ha decidit dur a terme després d’haver elaborar un exhaustiu planejament de mobilitat global.

Aquestes pla inclou una nova senyalització de la urbanització, la incorporació d’illetes d’obra a diferents accessos de la zona residencial -al carrer Romaní, Roses i Margalides- i també la construcció de passos per a vinents elevats. Amb aquestes actuacions, el Consistori pretén també reduir la velocitat d’accés a la zona residencial.

El carrer Baladres també s’han instal·lat passos per a vinents elevats. Un tram d’aquesta carrer se semipeatolitzarà per transformar-se passeig amb zona enjardinada i una gran zona lúdica de 5.000 metres quadrats. Abans de l’estiu s’executarà una petita primera fase. El carril bici actual també s’ampliarà i s’instal·laran pilons de seguretat.

Per altra banda, els veïnats del carrer Palmeres ja s’ha reunit amb el regidor de la zona costanera Colau Bordal per tal de presentar-li un proposta per millorar la zona comercial ampliant les voravies, per facilitat la circulació dels vianants a aquesta indret.

3 comentaris a “L’Ajuntament crea 42 horts urbans per posar en marxa un projecte de formació en inserció sociolaboral

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada