Començades les obres de reforma del carrer Baladres de sa Coma

El 30 d’octubre de 2014, els veïns de sa Coma, es reuniren per intentar aturar la polèmica reforma autoritzada per l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar. Presentades les al·legacions es va canviar el projecte inicial.
El projecte refós de construcció de la Unitat Transformació Urbanística UA2 carrer Avinguda Balandes, sa Coma, va ser aprovat definitivament el desembre de 2016, els promotors del projecte són: Sa Coma Resort S.L.
La setmana passada començaven la primera fase de transformació. El carrer Baladres és la via que va de sa Coma a Cala Millor, la longitud del carrer és de quasi mil cinc-cents metres. Té una calçada de doble sentit de circulació amb un carril bici en un lateral, protegit a base d’una tanca de fusta del trànsit rodat, zona d’aparcament en cordó i una voravia d’uns cinc metres.
El nou projecte de reforma elimina el doble sentit de circulació, els aparcaments, i crea uns nous espais i zones verdes davant els hotels, limitant a un sol carril la circulació. La seva construcció està prevista en dues fases, la primera d’elles és la que va començar la setmana passada.IMG-20170218-WA0004

IMG-20170218-WA0005

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada