Crònica: Cardassar-Llubí

El Cardassar aconsegueix els tres punts a casa (2-1).

Sortien més ficats els visitants i en un  rebuig de córner, quan molts d’aficionats encara no havien ocupat el seu seient, s’avançaven al marcador. Als 20 minuts un centre-xut de Biel Toni s’enverinava i es convertia en el gol de l’empat. A poc a poc el Carde despertava i lluitava per la victòria.

A la segona part el partit pràcticament transcorria al mig camp llevat de qualque jugada aïllada fins que un centre des de l’esquerra arribava a Biel Toni i el defensa rival li féu penal, que trasformà Pablo i donà la victòria al Cardassar.

Breus:

El R.Madrid guanya la copa del rei de bàsquet.

A.Valverde s’imposa a  la volta Andalusia.

Celta, Athletic i Villareal juguen els partits de tornada de l’Europa League, i Sevilla i Atlético anada d’octaus de Champions.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada