Sortida dels alumnes de UDance de sa Coma, Sant Llorenç, Son Carrió i s’Illot

El passat dimecres dia 15 de febrer, els alumnes de l’escola de dansa UDance que dirigeixen Maria Duran i Núria Sanchez, feren una de les tradicionals sortides que organitzen per tal de facilitar l’amistat i coneixença entre els alumnes que assisteixen a les classes de Dansa dels pobles de: sa Coma, Sant Llorenç, Son Carrió i s’Illot. Les classes de Dansa estan incloses dins les activitats que organitzen les respectives Apimas.
Sortiren tres autocars de sa Coma i un de Sant Llorenç per anar al Multicines Manacor a veure la pel·lícula «Ballerina», eren un total de 154 persones quasi tots alumnes a partir de 4 anys fins a adults. Segons notícies i les fotos que ens han fet arribar ho passaren molt bé i els va agradar molt la pel·lícula.
IMG-20170219-WA0006


LES ORGANITZADORES DE LA SORTIDA MARIA DURAN I NÚRIA SANCHEZIMG-20170219-WA0010

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada