Celebrats els tallers de la Xarxa de convivència de sa Coma del mes de febrer

Ahir dimecres, dia 22, finalitzaren els tallers per a famílies organitzats a sa Coma dins el mes de febrer. Els temes dels tallers del mes de febrer han girat entorn de la resolució positiva de conflictes amb els nostres fills i filles, infants i adolescents.
La Xarxa de convivència de sa Coma (professionals del Centre de salut, Escola i AMIPA, policia tutor i Serveis socials) s’ha encarregat d’organitzar aquests tallers i està previst continuar amb la preparació d’activitats i tallers que ajudin a fomentar la millor convivència entre els menors i la prevenció de problemàtiques socials i comunitàries.
thumbnail_IMG_20170221_215750
Informació: Marta Nebot – Centre Jove de sa Coma

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada