Taller de flamenc

Dimarts, 28 de febrer, de 18 a 20 h
Dimecres, 1 de març, d’11 a 13 h
TALLER DE FLAMENC DANSAMÀNIGA 2017
Amb Leonor Leal (Jerez de la Frontera)
www.leonorleal.com
Màxim 30 participants (majors de 16 anys). Inscripció prèvia al tel. 971 587373 o a https://goo.gl/forms/AkxpXw0j3KiCCYT63
Gratuït

foto5

Una aproximació divertida i sensitiva a través del flamenc com a via, desenvolupament i afirmació de la nostra pròpia natura. Els principis de la tècnica, l’estètica i la improvisació, i mitjançant exercicis, seqüències coreogràfiques i pautes bàsiques de creació, farem visible allò invisible!

Aprofundirem en l’autoconeixement corporal com a camí cap a un llenguatge personal; analitzarem el caràcter i l’estructura dels pals elegits i ampliarem la capacitat sensorial per després deixar anar tot i per fi … ballar. Peus, girs, braços, cos, mans, rematades, marcatges, cap, falsetes, palmes, malucs, tancaments, ulls…. Cor!

Un curs dirigit a la comunitat (coneixedors, iniciats o principiants), als aficionats i a tots els curiosos amb ganes d’ampliar la seva visió del flamenc però sobretot amb ganes de moure’s, sentir i descobrir les seves pròpies emocions a compàs!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada