N’Urdangarín no fugirà

Estic totalment d’acord amb el que han dit les jutgesses i el fiscal del cas Nóos en relació a Iñaki Urdangarín: No hi ha el més mínim risc de què fugi.

On ha d’anar que el tractin millor que aquí? Quin país trobaria on, després d’esser condemnat a sis anys i mig de presó per prevaricació, frau a l’Administració, tràfic d’influències i delictes contra la Hisenda Pública, el deixassin viure a l’estranger sense cap tipus de fiança fins que el Tribunal Suprem ratifiqui la sentència?

I si aquest Tribunal  fa alguna cosa semblant a la que va fer amb Jaume Matas, que dels 6 anys de condemna els hi va rebaixar a només 9 mesos, podria esser ben bé que no arribàs a posar mai cap peu dins la presó.

Ha duit sort, n’Urdangarín, perquè si s’hagués dedicat a l’espectacle de les teresetes (com els que representaren La bruja y don Cristóbal) o a escriure cançons (com la de Valtonyc), per ventura no li hauria anat tan bé.

 

 

3 comentaris a “N’Urdangarín no fugirà

 1. Afinat comentari.
  S’assenyala per cosa certa que, si es repeteix molt i des de diverses instàncies una mateixa mentida aquesta s’arriba a convertir en una “veritat”. Segurament allò de que “la justícia és igual per a tots” necessitarà repetir-se moltes i moltes més vegades…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • S’assenyala per cosa certa que, si es repeteix molt i des de diverses instàncies una mateixa mentida aquesta s’arriba a convertir en una “veritat”

   Això passa només si la imbecilitat és infinita,que ho es.Una mentida sempre es mentida.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. El Roto ja ho va dir: “Pot ser que la justícia sigui igual per a tots; les sentències, no”.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada