COMENÇA DANSAMÀNIGA A CALA MILLOR

Postal Dansamaniga 2017-1

 

Noves activitats de dansa aquest mes de març

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha organitzat a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor noves activitats que tenen com a centre la dansa i el moviment.

La bailaora Leonor Leal (Jerez de la Frontera) imparteix un taller de flamenc els dies 28 de febrer i 1 de març. A més, el festiu 1 de març, a les 5 del capvespre, estrena als jardins de l’Auditori el seu aplaudit solo de flamenc La mujer habitada. En acabar teniu la possibilitat de parlar amb l’artista.

El dissabte 11 de març, el músic Guillermo Femenías ofereix un concert de danses del Renaixement i del Barroc, amb instruments tan poc habituals com el llaüt renaixentista, la viola de mà i la guitarra barroca.

Finalment, el dissabte 18 de març, la Companyia Mariantònia Oliver presenta el seu nou treball Encaixar. En escena assistim a un diàleg entre Mariantònia Oliver i el músic Jaume Manresa. Després de l’espectacle s’ha organitzat un col•loqui amb la companyia.

Aquest article s'ha catalogat com a Local per Aina Nadal representant Sa Màniga. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada