La cançó de la setmana

De ver, he de reconèixer que ni l’Espai 36 ni sa Màniga m’han fet gaire cas amb això dels grups de música. Però jo insistiré… que per alguna cosa tenc guanyada a pols la fama de caparrut. I mentrestant… idò me consolaré amb el Teatre de Lloseta que ahir mateix va dur en directe un dels grups que diverses vegades he reclamat i alabat aquí, Fuel Fandango.

Ja els vos vaig presentar l’any passat amb dos clips (enllaç 1  i enllaç 2), però avui després de l’èxit del concert d’ahir nit (la sala ben plena i una posada en escena alucinant) no em puc estar de posar-vos-en una altra cançó. A més, el clip té tants de detalls carnavalescos que ens ve com anell al dit per aquestes dates:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada