La Conselleria de Salut es compromet a realitzar una remodelació total de la unitat bàsica de salut de Sant Llorenç

El batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, i el regidor de Salut, Pep Jaume, varen visitar divendres passat amb el director general d’Atenció Primària, Miquel Caldentey, i el director general d’Infraestructures, Andrés Sierra, la Unitat Bàsica de Salut (UBS) de Sant Llorenç. L’Ajuntament ve reclamant la remodelació i l’ampliació d’aquest centre de salut des de començament de legislatura.

IMG-20170224-WA0010

Després de visitar les instal·lacions, els responsables de la Conselleria de Salut s’han compromès a realitzar aquesta reforma i per això fan comptes treure l’escala que comunica el centre amb l’escola de música per l’exterior de l’edifici. Això permet quer l’escola de música pugui guanyar una aula. També ampliaran la planta baixa per la part del darrera, agafant un tros del solar municipal. El mes que ve, l’Ajuntament de Sant Llorenç presentarà a la Conselleria l’avantprojecte per poder fer possible aquesta reforma.

El regidor de Salut de Sant Llorenç, Pep Jaume, explica que “la remodelació de serà total i que, bàsicament, consistirà amb fer una nova distribució i ampliació dels despatxos existents. L’edifici ha quedat obsolet i resulta poc funcional”.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada