Dinar de disfresses de l’Associació de Persones Majors de la Part Forana

El dimarts dia 28 del passat mes de febrer, la Federació de Persones Majors de la Part Forana de Mallorca reuní, a les cases de Son Sant Martí, a 2.000 socis de diferents associacions per celebrar les festes de carnaval 2017 amb un bon dinar i ball de disfresses.

Enguany hi va haver gran demanda de places i molts es quedaren fora, segons ens va informar el president de l’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor, Bernardino de Arriba. El primer dia que es van obrir les inscripcions, les 28 places que tenien disponibles per a la seva associació es varen esgotar.

Imatges de l’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada