Mocions del PI de Sant Llorenç per al proper plenari de dia 16

En el pròxim plenari de dia 16 de març portem dues mocions a l’ordre del dia.

MOCIÓ PER MODIFICAR ELS CRITERIS DE REPARTIMENT DELS FONS PRODUÏTS PER L’IMPOST DEL TURISME SOSTENIBLE:
Es tracta d’establir criteris objectius de repartiment per tal que el 50% dels fons recaptats es dediquin a la zona d’on provenen els recursos i com a mínim el 30% a projectes presentats pels respectius Ajuntaments.
El Nostre Municipi donat la gran zona costanera turística i el nombre de places seria un gran beneficiat amb aquest sistema de repartiment, donat que en el repartiment del fons del 2016 ni un sol euro ha arribat al nostre municipi.

MOCIÓ PER ASSOLIR UNA ORDENACIÓ URBANÍSTICA DE SOLS URBANS I URBANITZABLES EQUILIBRADA VIABLE I SOSTENIBLE:
La legislació urbanística actual desclassifica com solars urbans aquells terrens amb manca de dotació de serveis, és a dir (clavegueram, pluvials,….) és a dir que aquelles zones del municipi catalogades com urbanes però que es troben amb una situació d’estat rural queden amb una situació d’inseguretat jurídica.
Els propietaris d’aquests terrens és podem trobar el dia de demà amb la necessitat de fer les cessions obligatòries i gratuïtes de part dels seus terrens per complir amb els requisits legals, per això demanem al plenari que l’ajuntament insti al Govern Balear una modificació de la disciplina urbanística perquè aquests solars urbans que es troben en situació bàsica de sol rural i sempre dintre del planejament urbanístic municipal no perdin la classificació.

El Pi Sant Llorenç des Cardassar.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada