Comencen les visites guiades a l’exposició fotogràfica de l’Auditori sa Màniga

L’Associació Estel de Llevant participa a la visita comentada a l’exposició fotogràfica Ulls del Temps de l’Auditori sa Màniga.

El divendres 10 de març es van iniciar les visites guiades a l’exposició fotogràfica Ulls del Temps. El primer grup que s’animà a realitzar la visita comentada va ser l’Associació Estel de Llevant, qui quedà molt satisfeta de l’experiència.

L’Associació Estel de Llevant a la visita comentada a l’exposició fotogràfica Ulls del Temps

L’exposició “Ulls del temps” és un recull de fotografies de Tom Weedon i la seva filla, Cordelia. Es tracta de més de 140 fotografies en blanc i negre, que ens ofereixen el retrat de la Mallorca que el fotògraf anglès Tom Weedon i la seva filla, Cordelia, varen conèixer des de la seva arribada a Mallorca a mitjans dels anys 50. Actualment aquesta mostra de fotografies, moltes d’elles inèdites, constitueix un valuós document històric, artístic, cultural i humà de Mallorca i de la seva identitat com a poble.

Si voleu assistir a una visita comentada, telefonau al 971 587373 o enviau un correu electrònic a mvelasco@samaniga.es

L’entrada és totalment gratuïta.

L’Associació Estel de Llevant durant la visita comentada

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada