Presidenta Armengol, reflexioni i rectifiqui

Diu vostè senyora presidenta que el compromís del seu Govern amb la transparència és molt elevat”. No contenta amb això, sense cap mania, agafen com a cap de turc dels fets ocorreguts aquests dies a la part més sobiranista del govern, la de MES per Menorca i no toquen la més propera al seu partit, el PSOE.

Encanvi vostè en cap moment ha demanat ni demanarà la dimissió de cap dels més de 300 càrrecs imputats del seu partit, que té el dubtós honor de ser el segon més corrupte d’Espanya i un dels més corruptes d’Europa, i que pateix a més d’un mal encara potser pitjor, la corrupció ideològica, capaç de fer que un PSOE que es presentava com l’alternativa al PP de Mariano Rajoy, l’hagi acabat fent president.

No puc evitar aquests dies tenir una mena de “Deja vu” en veure com s’instrumentalitza i es dirigeix des del govern i els mitjans afins de la dreta i l’esquerra espanyola un atac en la línia de flotació del sobiranisme com el que va patir UM i que va suposar la desaparició d’aquest partit històric mallorquí. Cert és que alguns membres d’aquell partit no varen fer les coses bé, però el que no s’explica de cap manera és com amb una quantitat infinitament inferior de casos al PSOE i el PP, Unió Mallorquina hagués de desaparèixer i en canvi el seu partit i el de Rajoy, siguin presentats a dia d’avui com els garants de les bones formes, el joc net i pulcritud democràtica. Visió que dista anys llum de la realitat i torna a fer palès que la justícia no és igual per a tothom.

Li deman que reflexioni senyora presidenta reflexioni i rectifiqui. Vol vostè ser recordada com la primera presidenta que va defensar el nostre país davant les injustícies que ens fa patir l’estat o vol ser recordada com el braç executor de l’estat?, Vol ser recordada a un lloc privilegiat a la nostra memòria o romandre al costat de gent d’infaust record com l’expresident Bauzá?.

Vostè té la darrera paraula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.